Vídeos

Centres i Fonts de Documentació. Projecte MAE + Projecte ECLAP. Presentació a càrrec d'Anna Valls, directora del MAE (Centre de Documentació i Museu de les Arts Escèniques).

Centres i Fonts de Documentació. Arxiu Cos Creació Pensament. L’animal a l’esquena 2001-2010. Ponència a càrrec de Toni Cots, actor, director i ensenyant de les arts escèniques, i Elena Oña, ballarina, escriptora, traductora i investigadora.

Centres i Fonts de Documentació. Centre de Documentació del Mercat de les Flors. Presentació a càrrec de Manel Alcobé López, responsable del Centre de Documentació del Mercat de les Flors.

Centres i Fonts de Documentació. Projecte ARTEA + Projecte AVAE. Presentació a càrrec d'Óscar Cornago, investigador del Centro de Ciencias Humanas y Sociales del Consejo Superior de Investigaciones Científicas de Madrid.

 

Centres i Fonts de Documentació. TEATRON. Presentació a càrrec de Rubén Ramos Nogueira, co-director del projecte TEATRON.

Centres i Fonts de Documentació. DANCE•TECH.NET. Presentació a càrrec de Marlon Barrios Solano, creador i Coordinador del projecte DANCE-TECH.NET (1a part)

 

Centres i Fonts de Documentació. DANCE•TECH.NET. Presentació a càrrec de Marlon Barrios Solano, creador i Coordinador del projecte DANCE-TECH.NET (2a part)

La Creació Escènica d’Autor a l’Estat espanyol des de 1980 a 1990. Ponència a càrrec d'Andrés Morte, creador i investigador Teatral i Marcel·lí Antúnez Roca, Sabine Dahrendorf (Danat Dansa) i Paca Solà (Cia. Comediants), com a convidats (1a part).

 

La Creació Escènica d’Autor a l’Estat espanyol des de 1980 a 1990. Ponència a càrrec d'Andrés Morte, creador i investigador Teatral i Marcel·lí Antúnez Roca, Sabine Dahrendorf (Danat Dansa) i Paca Solà (Cia. Comediants), com a convidats (2a part).

La Creació Escènica d’Autor a l’Estat espanyol des de 1980 a 1990. Ponència a càrrec d'Andrés Morte, creador i investigador Teatral i Marcel·lí Antúnez Roca, Sabine Dahrendorf (Danat Dansa) i Paca Solà (Cia. Comediants), com a convidats (3a part).

 

La Creació Escènica d’Autor a l’Estat espanyol des de 1980 a 1990. Ponència a càrrec d'Andrés Morte, creador i investigador Teatral i Marcel·lí Antúnez Roca, Sabine Dahrendorf (Danat Dansa) i Paca Solà (Cia. Comediants), com a convidats (4a part).

La Creació Escènica d’Autor a l’Estat espanyol des de 1990 a 2000. Ponència a càrrec de Toni Cots, actor, director i ensenyant de les arts escèniques i Carlos Marquerie, Mónica Valenciano i Simona Levi com a convidats (1a part).

 

La Creació Escènica d’Autor a l’Estat espanyol des de 1990 a 2000. Ponència a càrrec de Toni Cots, actor, director i ensenyant de les arts escèniques i Carlos Marquerie, Mónica Valenciano i Simona Levi com a convidats (2a part).

La Creació Escènica d’Autor a l’Estat espanyol des de 1990 a 2000. Ponència a càrrec de Toni Cots, actor, director i ensenyant de les arts escèniques i Carlos Marquerie, Mónica Valenciano i Simona Levi com a convidats (3a part).

 

La Creació Escènica d’Autor a l’Estat espanyol des de 1990 a 2000. Ponència a càrrec de Toni Cots, actor, director i ensenyant de les arts escèniques i Carlos Marquerie, Mónica Valenciano i Simona Levi com a convidats (4a part).

La Creació Escènica d’Autor a l’Estat espanyol des de 2000 a 2010. Espais de l'autoria escènica entre 2000 i 2010: límits i contradiccions d'una pràctica artística. Ponència a càrrec d' Oscar Cornago, investigador del Centro de Ciencias Humanas y Sociales del Consejo Superior de Investigaciones Científicas de Madrid, i Sonia Gómez, Fernando Renjifo, Juan Domínguez, Oskar Gómez Mata, Roger Bernat i Sergi Faustino, com a convidats no presencials (1a part).

 

La Creació Escènica d’Autor a l’Estat espanyol des de 2000 a 2010. Espais de l'autoria escènica entre 2000 i 2010: límits i contradiccions d'una pràctica artística. Ponència a càrrec d' Oscar Cornago, investigador del Centro de Ciencias Humanas y Sociales del Consejo Superior de Investigaciones Científicas de Madrid, i Sonia Gómez, Fernando Renjifo, Juan Domínguez, Oskar Gómez Mata, Roger Bernat i Sergi Faustino, com a convidats no presencials (2a part).

La Creació Escènica d’Autor a l’Estat espanyol des de 2000 a 2010. Espais de l'autoria escènica entre 2000 i 2010: límits i contradiccions d'una pràctica artística. Ponència a càrrec d' Oscar Cornago, investigador del Centro de Ciencias Humanas y Sociales del Consejo Superior de Investigaciones Científicas de Madrid, i Sonia Gómez, Fernando Renjifo, Juan Domínguez, Oskar Gómez Mata, Roger Bernat i Sergi Faustino, com a convidats no presencials (3a part).

 

Arts escèniques i tecnologia. Ponència a càrrec d'Oriol Rosell, músic, dramaturg, periodista i assessor de programació a festivals com Sónar, OFFF o ExperimentaClub, i Àlex Serrano i Iris Heitzinger com a convidats (1a part).

Arts escèniques i tecnologia. Ponència a càrrec d'Oriol Rosell, músic, dramaturg, periodista i assessor de programació a festivals com Sónar, OFFF o ExperimentaClub, i Àlex Serrano i Iris Heitzinger com a convidats (2a part).

 

Arts escèniques i tecnologia. Ponència a càrrec d'Oriol Rosell, músic, dramaturg, periodista i assessor de programació a festivals com Sónar, OFFF o ExperimentaClub, i Àlex Serrano i Iris Heitzinger com a convidats (3a part).