Vídeos

Presentació, a càrrec de Mercè Saumell, cap de Serveis culturals de l' IT

Introducció: La situació dels perfomance studies dins els estudis teatrals, a càrrec de Boris Daussà, professor del departament de teoria i història de l’IT

Conferència general: Projectes de site-specific i patrimoni, a càrrec d'Anna Birch, Royal conservatoire of Scotland

Sessió de treball: Situació de la recerca en arts escèniques al nostre país. Hi intervenen: Esteve Arboix (àrea de professorat i investigació AQU Catalunya), José A. Sánchez (Universitat de Castilla-La Mancha), Lluis Masgrau (professor de l'Institut del Teatre), Eneko Llorente (Universitat del País Basc, Projecte ESAD Euskadi)

 

PRAEC (Projecte de Recerca de les Arts Escèniques Aplicades), a càrrec de Guillem-Jordi Graells, professor de l’IT.

Taula de treball: La situació dels nous perfils professionals. Hi intervenen: Raimon Àvila (professor del departament de moviment de l’IT), Esther Belvís (treball amb ARTES, Museo Nacional de Arte Reina Sofía), Constanza Brncic (ballarina i coreògrafa), Núria Font (realització de projectes culturals de videodansa)

 

Conferència general: Conversa entre Antonio Pizzo (DAMS Università degli Studi di Torino) i Marcel•lí Antúnez (performer) sobre llenguatges digitals i nous models d’actor.

Sessió de treball: Present i futur dels nous perfils professionals de la performativitat. Hi intervenen: Xavier Casanovas (Casanovas consultores), Elena Dueso (professora de dansa, terapeuta i metgessa - IT), Gemma Reguant (actriu, doctora en Art Dramàtic i professora de veu i expressió oral), Itzíar Zorita (Mobiolak, col•lectiu de projectes expositius)

 

Cloenda del Fòrum i presentació del projecte d’Observatori de Pedagogia de les Arts Escèniques